Idős pár

Kedves idősödő házaspár!

Ajánljuk Nektek a Házas Hétvégét, mert ti, akik már úgy gondoljuk jóval több mint öt éve éltek Szentségi házasságban, idősebb házasok, ne higgyétek, hogy már nem tudtok egymásnak meglepetést okozni! A Házas Hétvége reményt ad és utat mutat, hogy mindig lehet újrakezdeni, a hosszú évek megszokásából kilépve, egymásban új értékeket találni, az első szeretet élményéből erőt merítve mind jobban szeretni!

„Hívők és nem hívők szinte egyhangú véleménye szerint mindent, ami csak a földön van, az emberhez mint középponthoz és csúcshoz viszonyítva kell rendezni. De mi az ember? A Szentírás azt tanítja, hogy az ember 'Isten képmására' teremtetett, s képes arra, hogy megismerje és szeresse Teremtőjét.” (Az idézet a II. Vatikáni Zsinat Gaudium et spes kezdetű lelkipásztori konstitúciójából való, GS 12)

További információ

A „KAPCSOLATTARTÓK” menüpont alatt a lakhely szerinti legközelebbi felelős házáspárt érdemes keresni. A megadott elérhetőségek bármelyikén felvehető velük a kapcsolat.

Csik

Idősödő házasok vallomása a Házas Hétvégéről:

„Párkapcsolatunk újraszületését jelentette számunkra. Új célt adott az életünknek!” (29 éves házasok)

„Szerelmünk kivirágzott, új úton indultunk a régi (kezdeti) céljainkért, boldogságunkért és egymásért!” (28 éves házasok)

„Nagy élmény volt, hogy nem vagyunk egyedül a gondjainkkal, más párok is hasonló problémákkal küszködnek, és ezekre megoldási módokat kapunk.” (22 éves házasok)

„32 évi vegetálás, majdnem vízbe fulladás után oxigénhez „vérátömlesztéshez” jutottunk!” (32 éves házasok)

„Újra szerelmes lettem a férjembe.” (25 éves házasok)

„Rájöttünk, hogy nem olyan emberek vagyunk, akik a maguk útját járják az utca két oldalán, hanem egymásért felelős, összetartozó pár.” (27 éves házasok)

„Közelebb kerültünk egymáshoz, közelebb kerültünk Istenhez. Szebb lett a világ.” (28 éves házasok)

„Megtanultuk kapcsolatunkat helyezni életünk középpontjába!” (25 éves házasok)

vissza